Masterclass: Struktura prodajnog razgovora

3.870 RSD

Live masterclass · 30. jun · 19h

Struktura prodajnog razgovora koji vodi ka odluci — bez pritiska, bez improvizacije, bez „pa… videćemo”. Za 90 minuta dobijaš okosnicu koju sam koristila 15 godina u korporativnim pregovorima.

🎥 Snimak dostupan svim prijavljenima.

Nije tajna. Nije talenat. Nije harizmatičnost. To je struktura.

Svaki prodajni razgovor koji se završi sa „da” — u korporaciji, u koučingu, u konsaltingu — sledi isti obrazac. Ja sam ga koristila 15 godina pregovarajući sa fabrikama širom sveta. Sada ti ga prenosim tačno onako kako funkcioniše, korak po korak.

Za koga je ovo

Ovo je za tebe ako:

• Vodiš prodajne razgovore ali osećaš da svaki kreneš od nule
  • Znaš šta prodaješ ali ne znaš kako da razgovor kreneš i završiš tako da klijent sam dođe do odluke
  • Čuješ „moram da razmislim” češće nego što bi trebalo
  • Nisi sigurna šta tačno da kažeš — i to te košta

Šta ćeš naučiti

• Strukturu razgovora u fazama — od prvog utiska do trenutka kad klijent kaže „kako da platim”
  • Šta se dešava u glavi kupca u svakom koraku i kako tvoje reči to vode ili blokiraju
  • Konkretne formulacije za najteže momente — cena, prigovori, tišina
  • Zašto „moram da razmislim” nije kraj razgovora — i šta tada tačno kažeš

Ovo nisam naučila na kursu

Naučila sam to pregovarajući milionske ugovore u korporacijama, vodeći prodajne timove i držeći prezentacije kupcima širom sveta — 15 godina pre nego što sam postala kouč. Danas tu istu strukturu koristim u svom biznisu i učim je preduzetnicama koje žele da prodaju bez agresije i bez grča u stomaku.

Detalji

• 📅 30. jun 2025.
  • 🕐 19h
  • 📍 Live Zoom (link dobijaš na email)
  • 🎥 Snimak dostupan svim prijavljenima
  • 💶 Investicija: 33€

Šta se dešava posle masterclassa

Na kraju masterclassa predstaviću ti program Nova Era Prodaje — mentorski program za preduzetnice koje žele da ovu strukturu pretvore u sistem koji funkcioniše u svakom razgovoru. Za učesnice važi poseban bonus koji nije dostupan nigde drugde — i koji važi samo 48 sati posle događaja.